Anders stopper som træner

FGK avisen har modtaget nedenstående skrivelse fra Anders Østerby og kommentar fra Brian:

Kære alle

Desværre vil jeg meddele, at jeg stopper som pro-assistent. Jeg elsker alting ved jobbet og er meget taknemmelig for, at Brian har givet mig muligheden for at arbejde for og med ham. Alting er foregået som Brian og jeg havde talt om på forhånd og medlemmer/ personale i golfklubben og alle andre jeg har mødt, har været fantastiske. Jeg nyder at undervise både individuelle lektioner og hold, men… jeg kan ikke få det til at fungere i forhold til arbejdstider og samtidigt være en del af min familie derhjemme.

Så uanset hvor meget jeg elsker mit nye job, så må jeg se i øjnene, at prisen risikerer at blive for høj. Derfor stopper jeg som pro-assistent med udgangen af april måned.

Heldigvis har Brian og jeg aftalt, at jeg varetager juniortræningen resten af sæsonen. Så kære juniorer, i slipper ikke for mig😊 Vi ses torsdag og mange søndage til træning og sjov på rangen, indspilsgreen og alle de andre steder.

De allerbedste hilsner

Anders Østerby

……..

Som følge af ovenstående kommer nedenstående info fra Brian:

“Kære medlemmer i FGK

Som i kan forstå så har Anders valgt at stoppe sin uddannelse her i opstarten af sæsonen. Det giver mig en del udfordringer i forhold til kalenderen samt golfshoppen. Marie kommer til at hjælpe i golfshoppen og jeg har fået lavet en aftale med min kollega Jesper Kjærbye. Jesper vil tilbyde lektioner samt kursustilbud med det samme og resten af sæsonen 2024. Mads er samtidig blevet tilbudt et job i Grønland fra 1. juni, men han vender tilbage i 2025. Jeg beder derfor om forståelse for at der kan være ventetid på golflektioner.

Med Venlig Hilsen

Brian Amossen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *