Tillykke FGK

FGK  50 års jubilæum.              

Tillykke med jubilæet, som tydeligt aftegner, at vi er en klub i vækst. Vi er en lille gruppe medlemmer tilbage fra Græsetiden, som har spillet golf i mere end 30 år, og således har fulgt klubben og dens fremgang på nærmeste hold, og det vi har set, er glade og hjælpsomme mennesker, der ret hurtigt integreres, hvis de selv vil.

Golf er ikke let, ja jeg vil nok kalde det svært i hvert tilfælde i starten, hvor man kan blive helt slået ud, overvejer om ikke man skulle melde sig ud, men så pludselig kommer en god runde og det bliver sjovt igen. Vi er begunstiget ved at have en flot bane. Det kan vi takke greenkeeperne for, dygtige trænere, som gider os og tror på os, samt en stor flok frivillige, uden hvis arbejde forholdende havde været ganske anderledes. Jeg vil hermed sige tak til klubbens medlemmer for altid at være rede til, når humøret driller, at snuppe en runde eller tage en snak.

Jeg har glædet mig i 33 år over at lege i golfklubben og jeg bliver jo ældre, men det skal ikke hindre mig i at komme der. Man kan jo f.eks. lave noget frivilligt arbejde eller hvad med en putte konkurrence for de ikke-spillende?

I SLIPPER IKKE FOR MIG 

Susanne Ertner, medlem 567

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *