Merethe Skyum i spidsen for sponsorarbejdet.

Et tæt samarbejde med klubbens sponsorer er meget vigtigt, ikke mindst her i jubilæumsåret. Det er derfor besluttet, at klubmanager Merethe Skyum fremover står for den direkte sponsor kontakt. Det har også været et ønske fra en række sponsorer, og da manageren i forvejen er involveret i alle sponsoraftaler, er skridtet er ikke særlig stort. John Christiansen er samtidig udtrådt af sponsorudvalget.

Mange af årets turneringsaktiviteter, og de kommende jubilæumsaktiviteter, involverer i vid udstrækning vore sponsorer. Planlægningen er i fuld gang, og Merethe har allerede afholdt orienteringsmøde for sponsorerne sammen med jubilæumsudvalget, og der er igangsat drøftelser om årets aktiviteter.

Er du sponsor i forvejen, eller vil du høre nærmere om mulighederne, kan Merethe Skyum kontaktes direkte på mail ms@fgkgolf.dk eller tlf. 25449480.

Klubben og sponsorerne glæder sig til et fantastisk jubilæumsår 2024.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *