Ny manager ansat

Bestyrelsen har den store glæde at kunne meddele, at der er ansat en ny klubmanager. Merethe Skyum starter allerede i stillingen den 15. december 2023, så der således også kan foretages en overlevering fra Bo Jensen, inden han fratræder ved årsskiftet.

Merethe har tidligere været beskæftiget med salg og marketing. Mange vil kende Merethe, da hun er et mange årigt medlem af klubben. Hun har været medlem siden 1997. De seneste år har hun været initiativtager til at klubben fik etableret et Damehold i Danmarksturneringen, og hun har haft sit virke i Sportsudvalget og bestyrelsen.

Merethe glæder sig til at fortsætte Bos gode arbejde med udvikling af vores klub og til at sætte sit præg på dagligdagen i FGK.

Merethe udtræder samtidigt af bestyrelsen, hvor hun erstattes af suppleant Christian Brangstrup.

Med venlig hilsen

Niels Erlandsen, formand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *