Sponsordagen

Fredag, den 25. august afholdte FGK den årlige turnering for klubbens sponsorer, erhvervs- og samarbejdspartnere.

Kl. 7.30 var 50 morgenfriske deltagere mødt til kaffe, morgenbrød og turneringsbriefing.

Turneringen blev afholdt både som en individuel og en sideløbende holdturnering, og deltagerne skulle også benytte sig af online scoreindtastning via deres mobil, hvorved stillingen i begge turneringer kunne følges online.

Det blev en fantastisk dag på golfbanen, der til lejligheden var super flot sat op og klargjort af David og af hans seje team af Greenkeepere.

Efter turneringen var der frokostbuffet, som Frank virkelig havde lagt sjæl i. Der blev networket og uddelt præmier.

Da scoreindtastningen var foregået online, tog det ikke mange minutter at dobbelttjekke resultaterne og have resultatlisterne udskrevet.

Individuelt tog Cliff Hemmingsen 1. pladsen og vinderholdet bestod af Cliff Hemmingsen, Nicklas Hemmingsen, Michael Christoffersen og Johnny Carlsen

Blandt deltagerne på sponsorsiden var Christian Gløet, og det skal da nævnes, at han tog sig af præmien for længste drive på hul 13, da han viste fordums styrke med et drive på over 300 meter! Efterfulgt af et slag til 5 meter fra pinden, hvorfra der blev holet til en eagle. FLOT!

Sponsordagen er en del af klubbens tak til vore sponsorer for den fantastiske, og vigtige, støtte de gennem sponsoraterne giver klubben.

STØT SPONSORERNE – DE STØTTER OS !!!