Preben – en rigtig golfhelt

Læs om den fortjente heltehyldest til golfens frivillige her!

og her …

Dansk Golf Union hylder hvert år, i samarbejde med GF Forsikring, hverdagens golfhelte med en pris til dem, der har gjort en ekstra frivillig indsats for den lokale golfklub.

DGU modtog over 170 rigtigt gode nomineringer i år, og juryen har havde svært ved at vælge mellem alle de fine nomineringer. 

Men vores Preben S. Pedersen er én ud af de 12 heldige frivillige, der blev valgt. Og han deltog i fejringen på golfdagen fredag d. 8/9 2023 på Odense Eventyr Golf. 

Preben var nomineret af Lars Gredsted, med flg. begrundelse:

Preben er altid klar til at hjælpe med alle former for arbejder i klubben. Han er en rigtig dygtig maskinfører og kan betjene alle klubbens maskiner. Der er ikke en anlægsopgave i klubben uden at Preben er involveret. Desuden ar han medlem af baneudvalget hvor han øser ud af sine erfaringer fra de mange runder på FGK til stor gavn for alle klubbens medlemmer. Han er aktiv medhjælper hos vores Albatrosser: et særligt hold for udviklingshæmmede som i hans regi får en chance indenfor golfen. Når det gælder introgolf, altså hvervning af nye medlemmer så stiller Preben også altid op. Desuden er han en hyggelig golfmakker som jeg altid nyder at spille sammen med.

Stort TILLYKKE til Preben.