Golfdagen – en del af anerkendelsen

Inger Margrethe Stubbergaard – En af hverdagens golfhelte

”Udover anerkendelsen blev 12 af hverdagens golfhelte, som blev fundet blandt feltet af nominerede, inviteret til at deltage i ”golfdagen” den 7. september, som var en dag med undervisning, konkurrencer og forkælelse i form af god mad. Der var ligeledes spillere fra DGU’s landshold til stede på dagen. Golfdagen er sponsoreret af GF Forsikring, og her forklarer Brian Bisgaard, partneransvarlig hos GF Forsikring, at det er vigtigt at anerkende det gode arbejde:

– Der findes hundredvis af frivillige ildsjæle landet over, som i stilhed knokler for den lokale golfklub. I GF Forsikring støtter vi op om prisen, fordi vi rigtig gerne vil give noget tilbage til nogle af de ildsjæle, som i det daglige måske ikke får den anerkendelse, de fortjener. Golfdagen er deres dag!” (Fra golf.dk)

Det er en jury bestående af tre medlemmer fra DGU og to medlemmer fra GF Forsikring, der blandt de nominerede udvælger 12 ildsjæle med en særlig god historie, som får et diplom samt adgang til at deltage i golfdagen.

Hverdagens Golfhelte er startet i 2022 og vil være en årlig tilbagevendende begivenhed. Hold øje med Golf.dk og Golf.dk’s nyhedsbrev, så du er klar til næste års kampagne.

Også et stort tillykke fra FGK, for der er ingen tvivl, Inger Margrethe er en af de mange mange frivillige i klubben, der yder en fantastisk indsats, og uden både Inger Margrethe og alle jer andre, ville vi ikke have den dejlige klub vi har i dag.