NY GOLFMANAGER BREAKING NEWS

FGK har ansat ny GOLFMANAGER

Med stor glæde kan bestyrelsen nu oplyse, at der er ansat en ny Golfmanager.

Bo Jensen, 59 år, kommer med en solid og mangeårig erfaring indenfor ledelse, økonomistyring, administration, facilitering af events, VIP og Hospitality samt samarbejde med sponsorer og både offentlige og kommercielle samarbejdspartnere.

Bo har igennem mere end 40 år været involveret i snart sagt alle former for foreningsarbejde primært indenfor badminton, men også i sejlsport. Bl.a. som formand for Lillerød badmintonklub og senest 7 år som direktør for Badminton Danmark.

Bo er passioneret golfspiller. Han har lært at spille golf i Frederikssund (hcp. 17,2), og er i dag medlem på Langeland, da tiden mest har været til golf når han, sammen med hustruen Lone, der også spiller golf, har opholdt sig i deres sommerhus der.

Sammen med vores klubsekretær Lene Kaarsberg og bestyrelsen, vil Bo få det overordnede ansvar for klubbens drift, ledelse og udvikling.

Med sit praktiske håndelag og erfaring med renovering og vedligeholdelse af bygninger mv. fra sine mange år i byggebranchen, kommer Bo også til at bidrage til styring og håndtering af de mange praktiske opgaver i klubben.

Bo bor i Frederikssund, og han vil få første arbejdsdag d. 8. maj.

Bestyrelsen, 1. maj 2023