BAGMÆRKETURNERING

SØNDAG, DEN 1. OKTOBER 2023

Vi ser frem til afslutningen af begynderuddannelsen 2023, og der er derfor nu åbnet for tilmelding til Bagmærketurneringen i golfbox her.

I begynderudvalget håber vi meget du har lyst til at deltage. Turneringen er for alle medlemmer i FGK, der har deltaget i mandagsturneringerne – holdkaptajner, spillere og ikke mindst de mange nye medlemmer, der har afsluttet begynderuddannelsen i 2023 og modtaget banetilladelse og bagmærke.

Turneringen afvikles som parmatch, greensome stableford over 18 huller med gunstart kl. 09.00. Mødetid senest 30 minutter før. Du kan læse reglerne for greensome på internettet eller på begynderudvalgets tavle i klubhuset.

Matchfee er kr. 240,00 incl. spisning efter turneringen, som i år er Frank´s efterårsbuffet – men excl. drikkevarer. Tilmelding senest mandag den 25. september kl. 23.59.

Vi glæder os til at se jer.

Venlig hilsen

Begynderudvalget